Diensten

Interieuradvies & Ontwerp

Tijdens het inrichten van een kamer, uitbouw of verbouwing moeten er veel keuzes worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de vloer, de muren, raambekleding, meubels of verlichting. Ik help jou erbij om jouw persoonlijke woonwensen en ideeën te vertalen naar een interieur waar jij je goed bij voelt. Ik let daarbij goed op de huidige of toekomstige woonsituatie en smaken die nogal kunnen verschillen.

Hoe werkt dat dan?

We plannen een gratis kennismakingsgesprek bij jou thuis in om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. We bespreken waar je ondersteuning bij nodig hebt en wat de stappen zijn die gezet kunnen worden.

Is er een klik van beide kanten plan ik graag een volgende afspraak in om wat dieper in te gaan op je wensen, voorkeuren en smaak. Ik maak daarbij graag gebruik van een moodboard waarbij je een aantal foto’s verzameld die laten zien wat je aanspreekt. Daarna ga ik voor je aan de slag om alles wat we hebben besproken om te zetten in een ontwerp. 

Tijdens een volgende afspraak leg ik mijn ontwerp aan jou voor. Middels een plattegrond en 3D tekeningen presenteer ik mijn ideeën en neem zoveel mogelijk materialen mee waaruit we samen een keuze kunnen maken. Hier is ook nog ruimte voor eventuele aanpassingen. Daarna ronden we de ontwerpfase af en ontvang je het uitgewerkte interieurontwerp eventueel met een aantal stalen per post of e-mail.

Durven Doen Interieuradvies

Wat zit er in het complete pakket?

Prijs: € 997,-

Na het presenteren van het ontwerp kun jij ervoor kiezen om de uitvoering in eigen hand te nemen. Ons traject is daarmee afgesloten.

Realisatie

Er bestaat ook de mogelijkheid om na de ontwerpfase begeleid te worden op weg naar de realisatie. Denk daarbij aan het helpen uitzoeken van een keuken, vloer, meubels of een stukje maatwerk. Dit is altijd mogelijk in overleg. Hiervoor kan een offerte op maat gemaakt worden.