Over mij

Wie ik ben

Lees hier over mij en over Durven Doen…

Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Carolin Kreschnak en woon met mijn gezin in het Gelderse Westervoort.

Als kind droomde ik ervan om de wereld te zien, mensen te ontmoeten en andere culturen te leren kennen. Het avontuur zoeken in andere landen. Vrij voelde ik me in de mooie natuur! Deze natuur was de inspiratiebron voor de vele kleurrijke tekeningen die ik als kind gemaakt heb.

Ik had tijdens mijn loopbaan de mogelijkheid naar de verschillende werelddelen te reizen. Daar heb ik collega’s ontmoet die mij een deel van hun leven lieten zien. Hun gebruiken met eten, de markten waar kleuren en geuren bij elkaar komen en uiteraard de historie waar zij trots op zijn.

Door deze reizen en ontmoetingen kwam ik er langzaam achter wat mijn hart sneller laat kloppen…

Er is altijd die kriebel geweest om meer uiting te geven aan mijn creativiteit. Ik wilde iets doen met tekenen wat ik vroeger deed; iets waarbij je kleuren en materialen combineert; iets waarbij je mensen ontmoet die mij inspireren en mij laten groeien door mij uit te dagen.

Ik ben op zoek gegaan en vond de opleiding Binnenhuisarchitectuur. Na de 1e les wist ik het, dit is het!

Durven Doen Interieur Advies

Het oprichten van Durven Doen Interieuradvies is een droom die uitkomt. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten. Het gesprek met je aan te gaan en jouw verhaal te horen. Even in je leven te stappen en vanuit mijn kracht en kennis een persoonlijk advies te geven.

Interieur heeft naast functionaliteit en het praktische aspect vooral ook een persoonlijke tint:

De oase van rust of de kamer die je inspireert en energie geeft. Het moet je het gevoel van warmte, sfeer en harmonie geven.

De naam “Durven Doen” heeft voor mij twee kanten. Allereerst is mijn ervaring met klanten dat zij al vaak wel een idee hebben van wat ze willen met hun interieur. Ze zoeken daarmee hun grenzen op tot waar het past, maar over die grens gaan en buiten de comfortzone treden, gebeurt vaak niet. Ik wil je laten zien dat het doorbreken van de gedachte ‘Nee hoor, dat past niet bij mij’ tot verrassingen kan leiden…. een combinatie van materialen, kleuren of toch dat behang waar je nooit voor zou kiezen! De juiste combinatie is belangrijk om je comfortabel en thuis te voelen.

De andere kant van de naam is mijn persoonlijke motivatie. Om mijn droom uit te laten komen en mensen te ontmoeten wiens verhaal mij inspireren en laten groeien moet ook ik…. Durven Doen!