Wie ik ben

Wie ik ben

Lees hier over mij en over Durven Doen…

Over mij

Hoi, mijn naam is Carolin Kreschnak. Ik ben het gezicht achter Durven Doen Interieuradvies. Wat een bijzondere naam voor een ontwerpbureau! Dat klopt! 

Mijn ervaring is dat klanten al vaak wel een idee hebben welke interieurstijl ze aanspreekt en zeker een eigen smaak hebben. Ik help daarbij graag om die stijl en smaak te vertalen naar een nieuw ontwerp. Daarbij vind ik het een uitdaging om jou waar nodig uit je comfortzone te halen. Niet schrikken! Dat kan een kleur op de muur zijn, mooi behang, een kleurrijk vloerkleed of net een andere meubelopstelling dan je aanvankelijk had verwacht. Ik ga niet voor de nieuwste trends en stijlen maar voor een interieur dat bij je past. Jij moet je comfortabel en op je gemak voelen. Daarbij is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, de juiste vragen te stellen en oog te hebben voor jouw persoonlijke situatie en je woonwensen. Er zijn altijd mogelijkheden in een interieur. Soms kunnen kleine aanpassingen al een groot effect hebben. Ik werk graag met mooie materialen zoals hout, behang, steen of glas om je eigen stijl te onderstrepen en ik begeleid je graag tijdens het creëren van je eigen, unieke leefomgeving! 

Durven Doen? Zeker wel..